Breaking News
Loading...
jueves, 7 de mayo de 2015

Círcul Cívic Valencià vos deixa l'informació per a acodir a l'event de l'Entitat Cultural Valenciana El Piló de Burjassot.

Estimats amics:
Tenim el gust de informar-vos que el pròxim dia 8 de Maig, divendres, a les 21:15 hores tindrà lloc en el Restaurant Trapemar, Carretera de Lliria, 116 de Burjassot, el sopar de l'entrega dels "XXVII Premis de Narrativa El Piló 2015"; que enguany corresponen al XIV Premi “Federic Feases” de Novela, i al VIII Premi “Josep Melià” de Teatre. 
En el mateix acte es realisarà, com es ya tradicional, el concurs de micro-relats entre els assistents que vullguen participar. Açó es produirà en acabar el sopar que celebrarem.
El preu del ticket es de 25 € i els teléfons de contacte son el 963638418 i el 627282975 (Josep Barat).
Vos demanem que, si es possible, li doneu la màxima difusió a este acte, per lo que de bestreta vos agraïm la vostra atenció.
Salutacions
Entitat Cultural Valenciana “El Piló”, Burjassot.





Círculo Cívico Valenciano os deja la información para acudir al evento de la Entidad Cultural Valenciana El Piló de Burjassot.







Queridos amigos,
tenemos el gusto de informarles que el próximo día 8 de Mayo, viernes, a las 21:15 horas tendrá lugar en el Restaurante Trapemar, Carretera de Lliria, 116 de Burjassot, la cena de la entrega de los "XXVII Premios de Narrativa el Pilón 2015 "; que este año corresponden al XIV Premio "Federico Feases" de Novela, y el VIII Premio "Josep Melià" de Teatro.
En el mismo acto se va a realizar, como ya es tradicional, el concurso de micro-relatos entre los asistentes que quieran participar. Ésto se producirá al terminar la cena que celebraremos.
El precio del ticket es de 25 € y los teléfonos de contacto son el 963 638 418 y el 627 282 975 (José Barato).
Os pedimos que, si es posible, le deis la máxima difusión a este acto, por lo que anticipadamente os agradecemos vuestra atención.
Saludos
Entidad Cultural Valenciana "El Pilón", Burjassot.



0 comentarios:

Publicar un comentario