Breaking News
Loading...
miércoles, 14 de agosto de 2013

Des d´alguns minuts abans de les 23,15h ya s'escoltava el retumbar dels trons sobre el cel d'Elig. I és que la singularitat de la Nit de l´Albà residix en l'espontaneïtat dels coets que se llancen des de totes les terraces d'Elig.


Una pirotècnia s´encarrega d'omplir el cel d'Elig en més de 250 palmeres de colors; la major part franjiverdes, que fan les delicies dels ilicitans. Una de les principals novetats enguany han segut les palmeres blanc perla que, al caure, recordaven les llàgrimes de la Palmera de la Verge: un efecte que ha despertat comentaris dispars entre qui li pareix un efecte espectacular i qui considera que deu reservar-se únicament per a la palmera final.


En els acorts de la "Glòria Patri" del Misteri, a mijanit més de 3.000 coetons han omplit el cel ilicità convertint la nit en dia; en una palmera que ha durat mes de 20 segons en el cel i ha obert algo més de 300 metros de diàmetro. Aplaudiments i crits de "Viva la Maredéu" s'han escoltat des de les terraces de tota la ciutat.



0 comentarios:

Publicar un comentario